Executive Search

We wachten niet op de aanmelding van kandidaten voor een bepaalde functie. Voor uw open positie, gaan we zelf actief op zoek naar de allerbeste kandidaat!

Het aantal kandidaten dat niet actief op zoek is naar een andere baan is ongeveer 70%. Deze kandidaten staan dus ook niet ingeschreven bij werving- en selectiebureaus en reageren doorgaans ook niet op openstaande vacatures. Ze worden in het reguliere werving- en selectieproces dan ook gemist.

Wij zijn in staat om kandidaten te vinden met een vaste baan, die niet actief op zoek zijn naar een andere uitdaging, maar zich wel latent oriënteren. Wij richten ons op diegenen, die wanneer ze een mooie mogelijkheid tot een carrièrestap aangeboden krijgen, een overstap serieus overwegen.

We leggen het contact, gaan met ze in gesprek en zoomen in op hun wensen. Hierdoor verkrijgen we grondig inzicht in hetgeen nodig is voor de juiste vervolgstap. Doordat het contact intensief is en blijft, wordt de basis gelegd voor de juiste drive en motivatie voor een carriereswitch.

In contact komen met deze kandidaten op het juiste moment, is ons vak. Een manier van werken, die werkt. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.